Starity

Hugh Hefner ezúttal tényleg megnősül

2012. december 02. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly júniusban lelécelt Hugh Hefner mellől, aztán visszakönyörögte magát Crystal Harris, akinek eltökélt szándéka, hogy most tényleg hozzámegy a Playboy-birodalom urához.

hirdetés
Hugh Hefner ezúttal tényleg megnősül
Fotó: Gabriel Bouys/AFP/Getty Images

Amióta Crystal Harris néhány nappal esküvője előtt lelépett egy fiatal fiúval Hugh Hefnertől, nagyot fordult a világ. A szőkeség egy évvel megfutamodása után visszaköltözött a villába, mert rájött, hogy mégis jobb, ha eltartja valaki.

A TMZ exkluzív értesülése szerint a kibékülés olyan jól sikerült, hogy Hef újra megkérte barátnője kezét, aki újra igent mondott, és a tervek szerint a Playboy villa falai között fogják kimondani az igent idén szilveszterkor. A portál szerint Harris és Hef kapcsolata jobb, mint valaha, sikerült megoldaniuk a problémáikat, és ennek fényében úgy határoztak, újra megkísérelnek egybekelni.

Az esküvő állítólag nem lesz hetedhét országra szóló, hiszen csak a család és a szűk baráti kör lesz rá hivatalos. Az időpont mindenesetre rendkívül praktikus, hiszen ha a menyasszony ismét felvenné a nyúlcipőt, az év búcsúztatása még mindig lehet ok a bulizásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek