Starity

Elkezdődött az idei Miss Universe felkészítőtábora

2012. december 04. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 19-én megrendezése kerül a 2012-es Miss Universe, ahol 89 lány fog megküzdeni a koronáért. A lányok a napokban utaznak a verseny helyszínére, Las Vegasba.

hirdetés
Elkezdődött az idei Miss Universe felkészítőtábora

Ebben az évben is megrendezésre kerül a világ legrangosabb szépségversenye, a Miss Universe, melyen csak úgy, mint tavaly, 89 lány vesz részt. A versenyzők december 2-a és 4-e között utaznak Las Vegasba, hogy részt vegyenek a háromhetes felkészítőtáborban. A lányoknak minden napjuk be van osztva, számos fotózáson és rendezvényen kell majd részt venniük.

A legszebb 15 lányt az Előzetes versenyen választja ki a zsűri, amit december 13-án tartanak majd. Azonban a lányok neve a gáláig titokban marad. Az előversenyen a versenyzőknek fel kell vonulni fürdőruhában és estélyiben. Továbbá ezen a napon osztják ki a Miss Congeniality és a Miss Photogenic különdíjakat is.

A fináléra december 19-én kerül sor, melynek végén a tavalyi győztes, Leila Lopes átadja koronáját utódjának. A műsort a lányok bemutatásával, majd a döntőbe került versenyzők felsorolásával kezdik majd. Csak úgy, mint a múlt évben egy lányt a közönség juttat tovább, így 16 lány megy majd a következő fordulóba. A versenyzőkre december 18-áig lehet szavazni a Miss Universe hivatalos oldalán.

Magyarországot ebben az évben Konkoly Ági képviseli, aki június 9-én nyerte el a Miss Universe Hungary címet. Reméljük, sikerül neki bejutni a legszebbek közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek