Starity

Megjelent az új Irigy Hónaljmirigy-klip

2012. december 04. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupa ismert sztár gyűlt össze a NiX Faktor válogatóján. Vastag Tomi és Vékony Peti, Wolf Kati, Stone, Zámbó Krisztián, Takács Nikolas, a PJZ és Csobot Adél is versenybe szállt a furcsa koreai PSY-al. Természetesen a szürreális helyzet csak egy újabb őrült Irigy Hónaljmirigy klipben játszódott le.

hirdetés
Megjelent az új Irigy Hónaljmirigy-klip
Fotó: Irigy Hónaljmirigy

Az IHM legújabb paródiája a nagy sikerű Gagnam Style című dalból készült, a klipben pedig az X-Faktor elé tart görbe tükröt a nyolc kan.

„Az X-Faktort parodizáljuk a legújabb klipünkben. A zsűrit és rengeteg egykori és mostani versenyzőt is megjelenítünk, olyan karaktereket vettünk célkeresztbe, akik jól felismerhetőek. A Vastag tesóknál pedig a nevükből adódó poénnal éltünk. A legtöbbet talán Csobot Adél szerepel a videóban, mert Anti nagyon jól eltalálta a karakterét, és az ő orrával nem lehet megorrolni a második hely miatt” – nevetett Tomi.

A fiúk háza táján igazán felpezsdült az élet az utóbbi időben. Pár hónapon belül négy klipet forgattak és gőzerővel készülnek a december 28-i nagykoncertjükre is.

„Nagyon nagy volt a hajtás a zenekar körül az elmúlt hónapokban, de most úgy érzem, beértünk a finisbe. Minden nap próbálunk, kezd teljesen összeállni a koncert programja. Felpörgettük a tempót, hogy karácsonyra kicsit pihenhessünk, és a családjainkkal lehessünk” – tette hozzá Tomi, aki a klipben Ördög Nórit alakította, bár szerinte a tollas ruhában és parókában nem a műsorvezetőre, nem is egy Moncsicsire, inkább Gombóc Artúrra hasonlított.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek