Starity

Csobot Adél és Istenes Bence egy pár

2012. december 06. 16:04   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blikk értesülése szerint az X-Faktor versenyzője és az After X műsorvezetője összejöttek.

hirdetés
Csobot Adél és Istenes Bence egy pár
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A 18 éves lány egy párt alkot a 25 éves műsorvezetővel, aki az X-Faktor háttérműsorát, az After X-et vezeti a Coolon. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalok még titkolják a kapcsolatukat, de az RTL Klub székházában nyílt titok a szerelmük.

„Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón. Bence az élő show-k alatt mindig keresi az alkalmat, hogy Adéllal legyen, a számok előtt pedig megöleli, és sok sikert kíván neki egy puszival. Arra viszont kínosan ügyelnek, mióta tudják, hogy több van köztük barátságnál, hogy az After X-ben, a beszélgetések alatt a nézők semmit se vegyenek észre a kettőjük kapcsolatából” – mondta a csatorna egyik munkatársa.

Adél korábban az X-Faktorban közelebb került egy másik versenyzőhöz, Nagy Szilárdhoz, azonban elmondta, hogy csupán baráti a viszonyuk. Bence Adéllal együtt már három RTL Klub-sztárt is becserkészett: először a Csillag születikben feltűnt Kovácsovics Fruzsinával kezdett el járni, majd VV Anikót hódította meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek