Starity

Csobot Adél karrierje nincs biztonságban?

2012. december 08. 17:05   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor versenyzője, Csobot Adél attól tart, hogy Istenes Bencével való kapcsolata miatt elpártolnak tőle rajongói.

hirdetés
Csobot Adél karrierje nincs biztonságban?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

E hét csütörtökjén derült ki, hogy Csobot Adél és Istenes Bence egy párt alkotnak. Adél sosem rejtette véka alá boldogságát, de most úgy érzi, a vártnál hamarabban bukott le párjával, aki a tehetségkutató kísérőműsorát, az After X-et vezeti. Az RTL egyik munkatársa elárulta a Blikknek, hogy miként hatott a fiatal énekesnőre a kapcsolkatának kiderülése.

„Nagyon ideges Adél amiatt, hogy pont most derült ki, egy párt alkotnak Bencével. Úgy véli, elpártolnak tőle a rajongói. Bár nagyon boldog szerelmével, ez a legfontosabb szombat számára. Az nem zavarja, hogy fény derült a titkukra, de az annál inkább, hogy a sorsdöntő adás előtt nem sokkal buktak le. Ha itt jól teljesít, és továbbjut, a 2012-es ­X-Faktor dobogósai között végez. Ennél nagyobb tétje még sohasem volt a hét végi szereplésének, de attól fél, ez esetleg ro­ssz színben tünteti fel őt a nézők szemében, kevesebben szavaznak rá, és számára véget érhet a verseny” — mesélte a munkatárs, akinek a nevére nem derült fény.

A két érintett még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatosan, de a Blikk szerint Bence igyekszik mindenben támogatni barátnőjét, főleg így, hogy rengeteg támadást kapott az utóbbi időkben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek