Starity

Hamarosan új szerepben tündököl Ewa Farna

2012. december 08. 16:04   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ewa Farna, akit eddig csak énekesnőként ismertünk, most teljesen más szerepkörben próbálhatta ki magát, ugyanis a híres lengyel tehetségkutató egyik zsűritagja lett.

hirdetés
Hamarosan új szerepben tündököl Ewa Farna

Jövőre debütál Ewa Farna mint zsűritag, ugyanis a lengyel-cseh SuperStar felkérte őt erre a szerepre. A műsor olyan, mint a Simon Cowell-vezette X Factor. Mint ahogyan az előbb említett bíró, úgy a lengyel-cseh változatban Pavol Habera fogja betölteni ezt a szerepet. Pavol már rá is bólintott, úgyhogy jövőre ő is ott lesz a műsorban.

Pepe Majeski, a műsor egyik szervezője a következőket nyilatkozta: „Nagyon örülök, hogy sikerült leszerződtetnünk Pavelt, hiszen ő olyan, mint Simon Cowell, aki nélkül nem olyan a műsor, amilyen. Nagyon várom, hogy ismét együtt dolgozhassak vele.”

Habera pedig az alábbiakat mondta: „Mindig is szerettem a SuperStarban dolgozni. Az, hogy új tehetségeket találunk, mindig jó érzéssel tölt el. Persze mindez évről évre egyre nehezebb feladat. De mindezt pótolja az, hogy akinek valóban elindul az énekesi karrierje, remek érzéssel ér fel.”

A SuperStar válogatása egyébként már elkezdődött december elején Pozsonyban, Prágában pedig e hónap közepén indul. A műsornak ez lesz a harmadik évada. Az elsőt Martin Chodúr, a másodikat pedig Lukáš Adamec nyerte meg. Mindkét szezont több mint egymillióan látták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek