Starity

Vagyont érő táskát dobtak piacra az Olsen ikrek

2012. december 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akinek már végképp nincs ötlete, mire költse a pénzét, rávetheti magát az Olsen ikrek által kiadott limitált szériás hátizsákra.

hirdetés
Vagyont érő táskát dobtak piacra az Olsen ikrek
Fotó: Cindy Ord/Getty Images

Mary-Kate és Ashley Olsen már régóta tevékenykednek a divatiparban, most The Row nevű márkájuk keretében került forgalomba az a limitált kiadású hátizsák, amelynek ára még a Hermès exkluzívabb kiadású Birkin táskáival is felveheti a versenyt.

A Damien Hirst képzőművésszel közösen megálmodott hátizsák fekete, önmagában mintás krokodilbőrből készült, és receptre kapható gyógyszeres pirulák és kapszulák díszítik. Aki pedig szeretne boldog tulajdonosa lenni a művészeti alkotásnak is beillő tatyónak, 55000 dollárt, azaz valamivel több, mint 12 millió forintot kell kifizetnie érte.

A borsos árat természetesen elsősorban nem a minőségért, sokkal inkább az egyediségért kérik el a lányok, hiszen mindössze 12 darab került legyártásra, így aki rááldozza ezt a kisebb vagyont, biztos lehet benne, hogy nem fog úton-útfélen belebotlani a különleges darabba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek