Starity

Kat Von D eltávolítja az exére emlékeztető tetoválást

2012. december 09. 04:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai tetoválóművész már megbánta korábbi ígéretét, és mégis eltüntetteti a Jesse Jamest kisfiúként ábrázoló tetoválást.

hirdetés
Kat Von D eltávolítja az exére emlékeztető tetoválást

Kat Von D múlt szeptemberben szakított Jesse Jamesszel, de még mindig fáj neki az emléke. Pénteken a tetoválóművész nekilátott, hogy eltávolíttassa exvőlegényének gyermekkori arcképét, amit a bal oldalára varratott 2011 júliusában, hetekkel az első szakításuk előtt. Noha Von D azt állította, hogy nem bánta meg, és sosem fogja eltüntetni a tetoválást, úgy tűnik, mostanra megváltozott a véleménye.

Néhány fotó kíséretében Kat a következőket írta az Instagramon: „És most elkezdődik! A tetoválás eltávolításának első menete már folyik!” majd hozzátette a #freshstart kifejezést. A művésznő, aki jelenleg az electro-house zenésszel, DeadMau5-val randevúzik (ismét, miután novemberben egy rövid időre szakítottak), egy másik fotót is mellékelt, ahol ő maga látható, amint a hüvelykujját mutatja a kamerába.

De a harmincéves Von D még nem teljesen szabad, ami a „West Coast Choppers” sztárját illeti, a tetoválás lézeres eltávolítása ugyanis 5-15 alkalmat igényel, nyolchetes gyógyulási idővel.

Jesse James, aki nemrég jegyezte el magát a Paul Mitchell örökösnőjével, Alexis DeJoriával, nem az egyetlen expasi, akinek a képét Von D a testén viseli. Exférje, Oliver Peck nevét a nyakára tetováltatta, legalább 10 tetoválás őrzi exbarátja, Alex Orbison emlékét, és a bokáján látható J betű első szerelmére, egy James nevű fiúra emlékezteti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek