Starity

Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól

2012. december 09. 12:12   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor szombati adásában már csak négy produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Geszti Péter mentorálja Szabó Dávid, és Malek Miklós versenyzője, Csobot Adél végeztek.

hirdetés
Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szombat este megkezdődött a visszaszámlálás az X-Faktorban. Az elegáns kismama, Ördög Nóra felvezetésével a még versenyben lévő négy versenyző két-két dallal mérettette meg magát.

Csobot Adél kezdte az első kört, hozta a tőle már megszokott színpadra termett cicamicás formáját, vérforraló tánccal körítve. A második dalaként John Lennon örökzöld slágerét varázslatosan adta elő.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Oláh Gergő mentorának igaza van, ez a fiú nem tud rontani, saját zongorajátékával kísért lírai dalát szívmelengetően gyönyörűen adta elő, majd a második pörgős dalát fergeteges tánccal fűszerezte. A hálás közönség mindkét dalát viharos tapssal jutalmazta.

A mindig megbízható Szabó Dávid mindkét számának az előadása jó volt – nem több, de nem is kevesebb.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A magánéleti gonddal küzdő Antal Tímea Wolf Kati örökbecsű dalával indított. A közönség folyamatos tapsával kísérve remek előadást produkált, ugyanúgy a második dalával is brillírozott.

A kedves, közösen előadott szám után vendégként a Belmondo zenekar lépett fel. A versenyzők számára idegtépő percek után a várakozásoknak megfelelően Csobot Adél és Szabó Dávid párbajozott, majd a nézői szavazatokkal Csobot Adél jutott be a fináléba.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek