Starity

Mégsem reklámoz óvszert a One Direction

2012. december 10. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popcsapat tagjai elutasították az ajánlatot, hogy egy óvszergyártócég arcai legyenek.

hirdetés
Mégsem reklámoz óvszert a One Direction

A One Direction tagjai nemet mondtak arra az ajánlatra, amelyet nemrégiben kínáltak fel számukra: a srácoknak lehetőségük lett volna kondomokat népszerűsíteni, amelyet nyilván vittek volna, mint a cukrot, azonban nem fogadták el a felkérést, szerintük ugyanis a rajongóik túl fiatalok.

A Daily Star magazinnak nyilatkozott egy belső forrás az ajánlat elutasításáról: „Roppant hatalmas ajánlatot kaptak az egyik legnagyobb márkától. Egyrészt a fiúkat nem érdekli a pénz, másrészt pedig úgy érezték, a rajongótáboruk még túl fiatal egy efféle projekthez. Babákat és játékokat népszerűsítenek, nemsokára pedig parfümöt is dobnak a piacra. Ez mind olyan dolog, ami egy 12-14 éves lány számára hozzáférhető, és nem szeretnék a szexet reklámozni egy ilyen fiatal korosztály számára.”

Ahhoz képest, hogy nem érdekli őket a pénz, mégis mindenből azt szeretnének csinálni, hiszen nemrég kaptak egy ajánlatot az MTV-től is, így most fontolgatják, hogy valóságshow-t készítenek az életükből, továbbá olyan hírek is szárnyra keltek, melyek szerint életrajzi film készül a brit popcsapat életéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek