Starity

Lana Del Rey lett 2012 legkeresettebb női sztárja

2012. december 12. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan elérkezünk az év végéhez, így egyre több összegzés lát napvilágot a 2012-es esztendő legfőbb eseményeiről. Most a Google bocsátotta ki azt a listát, amelyből megtudjuk, hogy melyik női sztárra kerestek rá legtöbbször ebben az évben.

hirdetés
Lana Del Rey lett 2012 legkeresettebb női sztárja

Már-már hagyomány, hogy minden évben kapunk egy kis összegzést, hogy kik is voltak azok a hírességek, akiknek a nevét a legtöbbször írják be a Google-ba. Most sem történt ez másképp, az év vége közeledtével egy kis betekintést kaptunk arról, hogy kik is azok a sztárhölgyek, akikre a legkíváncsibbak voltak az olvasók.

Az első helyet idén az egyik legújabb szenzáció, Lana Del Rey birtokolja, aki körülbelül egy évvel ezelőtt robbant be igazán Video Games című számával, azóta pedig rengeteg slágerlistás dala született, valamint albuma is nagy sikernek bizonyult.

A tavalyi harmadik helyezett Rihanna most ugrott egyet, és a dobogó második fokára került, szakmai szempontból sikeresen zárja az évet, ahogy Cher is, aki bár nem a mai fiatalok korosztályába tartozik, mégis tudta hozni az előkelő harmadik helyezést.

A Top 10 legkeresettebb női sztár:

1. Lana Del Rey
2. Rihanna
3. Cher
4. Lady Gaga
5. Britney Spears
6. Adele
7. Madonna
8. Taylor Swift
9. Jennifer Lopez
10. Katy Perry

Meglepő, hogy a nagy tinikedvencek, mint Selena Gomez vagy Miley Cyrus csak éppenhogy belecsúsztak a első húsz közé, ami valószínűleg annak tudható be, hogy a lányok eltűntek a Disney képernyőjéről, így kevesebbet látják őket a rajongók. A teljes, 50-es lista a COED oldalán tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek