Starity

Britney az év legjobban fizetett énekesnője

2012. december 13. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney taszította le Lady Gagát a legjobban fizetett énekesnők trónjáról, de vajon miből él a szőke ciklon?

hirdetés
Britney az év legjobban fizetett énekesnője

A szőkeség ismét megcsinálta: a 31 éves Britney Spears hivatalosan is a csúcson van! Visszatérésével az utóbbi 12 hónapban 58 millió dollárt kaszált. Ezzel Britney a 2012-es év legjobban fizetett énekesnőjévé küzdötte fel magát. Ugyanakkor maga mögé utasította a tavalyi év éllovasát, a 26 éves Lady Gagát, és szintén lehagyta az olyan népszerű énekeseket, mint Taylor Swift vagy Rihanna.

Britney első helyezése valójában igencsak meglepő, hiszen az énekesnő bevételeinek nagy része nem az idei év termése, hanem a 2011-es évből származnak. Csupán a Femme Fatale című albumával világszerte turnézó Spears a 2011-es évben 68,7 millió dollárt kapart össze. Legutóbbi albuma, az Elizabeth Arden kozmetikai ügynökség által kiadott új illata és a reklámtevékenysége szintén kifizetődő vállalkozásnak bizonyult.

Lady Gaga 52 millió dolláros keresete csupán a negyedik helyhez volt elég az idén. A második ezúttal a country királynője, Taylor Swift lett, a maga 57 millió dollárjával. A harmadik helyet Rihanna tudhatja magáénak, hiszen az énekesnő 53 millió dolláros jövedelemmel rendelkezhetett ezévben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek