Starity

Bonnie Wright levágatta a haját

2012. december 14. 20:08   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ginny Weaslyként sokat emlegetett színésznőt is elérte a rövid haj hullám: levágatta gyönyörű, igazi vörös-róka színű haját.

hirdetés
Bonnie Wright levágatta a haját

Bonnie Wright életében 2012 a változás éve volt. A Harry Potter-filmsorozat befejeztével elengedte tinédzserkori imidzsét, és egy sokkal érettebb korszak felé kezdett el száguldani őrült sebességgel. A láz őt is elérte: megvált gyönyörű, vörös színű hajától, s helyette egy vállig érő frizurát vágatott magának. A színésznő szerdán Joe Malone buliján jelent meg rövid hajjal, amelyet rögtön meg is örökítettek.

A színésznő a Harry Potter befejezése után döbbent rá, hogy sokkal jobban vonzza őt a rendezői szék, mint a színészet, azonban egyik álmát sem kívánta feladni. A színésznő a The Sea és a Before I Sleep című filmek forgatása mellett a Separate We Come, Separate We Go című film producereként vesz részt.

A hír persze mindenkit sokkolt, mikor a színésznő és kedvese – akivel majdhogynem két éve voltak együtt – hirtelenül szétmentek. Azonban Bonnie egy percig sem búslakodott. Nem sokkal később röppent fel a hír, hogy Bonnie a színészet mellett jótékonykodni kezdett. Az Oxfam segélyszervezet szenegáli nagykövete lett, s hivatásos célja, hogy a szenegáli emberek több élelemhez és pénzhez jussanak – ezzel felszámolva az éhínséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek