Starity

Jennifer Lawrence örül, hogy elvesztette Bella szerepét

2012. december 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala sztárja tizenhét évesen pályázott Bella szerepére, de visszagondolva örül, hogy nem őt választották.

hirdetés
Jennifer Lawrence örül, hogy elvesztette Bella szerepét

Mielőtt Jennifer megkapta volna Katniss szerepét a The Hunger Gamesben, az Alkonyat szereplőválogatásán is próbálkozott. Nemrég elárulta, örül, hogy nem az övé lett a szerep, mivel nem irigyli azt a figyelmet, amit Kristen Stewart a médiától kap.

A The Guardian interjúvolta meg az X-Men sztárját, aki elárulta, 17 évesen jelentkezett a szerepre, és ha az övé lett volna, biztosan nem tudott volna megküzdeni a hírnévvel olyan fiatalon: „Emlékszem, amikor kijött az első rész, Kristen Stewart végigvonult a vörös szőnyegen, és állandóan őt fotózták, akárhová ment is. Sosem gondoltam volna, hogy az Alkonyat ilyen elsöprő sikerre tesz szert. Számomra mindössze egy újabb meghallgatás volt.”

Jennifer azt is elárulta, nem irigyli Robsten kapcsolatát, mivel szerencsésnek mondhatja magát, hogy First Class-beli kollégájával, Nicholas Houlttal megússzák a törtető paparazzókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek