Starity

Zimány Linda is Kedves Ferencnél kötött ki

2012. december 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bódi Sylvi és Debreczeni Zita után Zimány Lindát is sikerült meghódítania Kedves Ferenc üzletembernek.

hirdetés
Zimány Linda is Kedves Ferencnél kötött ki

Zimány Linda nem is olyan régen még Dzsudzsák Balázs kedvese volt, ám távkapcsolatuk hamar kifulladt. A Blikk információi szerint azonban a csinos modell máris új lovagot talált magának Kedves Ferenc személyében.

A milliárdos üzletember korábban Linda két barátnőjével, Bódi Sylvivel és Debreczeni Zitával is hosszú éveken át élt párkapcsolatban, így Linda már szerezhetett közvetett tapasztalatot arról, milyen az élet Ferenc oldalán.

„Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy pár. Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni?”- nyilatkozta a lapnak a pár ismerőse.

Azt még egyelőre nem sikerült megtudni, hogy a modell barátnői, Sylvi és Zita hogyan reagáltak arra, hogy egykori kedvesük most Lindára is lecsapott, reméljük, ez nem fogja negatívan érinteni a lányok hosszú évek óta tartó barátságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek