Starity

Zátonyra futott Miranda Kerr és Orlando Bloom házassága?

2012. december 15. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vége lenne Hollywood egyik kedvenc párosának? Nagyon úgy tűnik, hogy valóban a szakítás szélén áll a színész és a modell, állítólag már nem is élnek együtt.

hirdetés
Zátonyra futott Miranda Kerr és Orlando Bloom házassága?

A napokban valósággal eláraszották az internetet azok a hírek, miszerint eléggé megromlott mostanában a viszony Orlando Bloom és Miranda Kerr között.

Az elmúlt hónapokban már többen is sejtették, hogy nincs minden rendben a színész és a modell között, most pedig az In Touch magazin is tudni véli, hogy az egykori álompár külön költözött, valamint hogy közös megegyezés alapján döntöttek úgy, hogy szüneteltetik a kapcsolatot.

Források szerint míg Orlando Dél-Afrikában forgatta legújabb filmjét, addig a Victoria's Secret angyala otthon bulizott, nem mással, mint Leonardo DiCaprióval – természetesen jegygyűrű nélkül.

Nem tudni, mi lesz kettőjükkel, valamint közös kisfiukkal, Flynn-nel, lehet, hogy csak rosszmájú pletykák ezek – bár mint jól tudjuk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek