Starity

Be akartak törni Taylor Swifthez

2012. december 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy 24 éves férfit tartóztattak le az énekesnő nashville-i otthona előtt, miután átmászott a kerítésen.

hirdetés
Be akartak törni Taylor Swifthez

A huszonnégy éves Jacob Kulke az után lett letartóztatva, hogy rajtakapták, amint átmászott Taylor Swifthez. A TMZ szerint a férfit a biztonsági őrök vették észre, majd kihívták a rendőröket, akiknek azt nyilatkozta, a tulajdonos barátja, és a születésnapi partijára jött.

Kulke-öt tízezer dollár értékű óvadék ellenében engedik szabadon, addig is rács mögött kell töltenie a napjait. Swift egyébként jelenleg az Egyesült Királyságban időzik barátjával, Harry Stylesszel, akivel a születésnapját is együtt ünnepelte csütörtökön, amikor legújabb videoklipjét is közzétette a világhálón.

Az énekesnő, aki korábban már olyan sztárokkal randizott, mint Jake Gyllenhaal, Joe Jonas és John Mayer, az MTV Newsnak mesélt a dalról: „Olyan élményben volt részem, ami arra késztetett, írjam meg ezt a dalt. Arról szól, hogy megismersz valaki érdekeset, aki veszélyes is egyben, és tudod, hogy nem sül ki jó belőle, de nincs más hátra, mint az előre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek