Starity

Russell Crowe alig várja, hogy hazaérjen

2012. december 16. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gladiátor sztárja elárulta, hogy szeretne minél hamarabb otthon lenni, és ismét összehozni a családját.

hirdetés
Russell Crowe alig várja, hogy hazaérjen

Egy forgatásokkal töltött viharos év után (jövőre öt filmje jelenik meg, amelyekben jelentős szerepeket alakít), Russell Crowe – akiről azt pletykálják egy ideje, hogy elhidegült a feleségétől, Danielle Spencertől – egyenesbe akarja hozni a családi életét.

„Amint befejeztem ezt a munkát, és hazamehetek, az lesz a legfontosabb dolgom, hogy megpróbáljám összehozni a családomat” – közölte a Twitteren a Les Misérables sztárja, aki jelenleg az A Winter's Tale című filmet forgatja New Yorkban.

A színész egyúttal tagadta azokat a híreszteléseket, hogy összemelegedett volna az énekes Billy Joel exfeleségével, Katie Lee-vel: „Ezek a legutóbbi pletykák hamisak és kegyetlenek.”

Russell, aki két fiút nevel a feleségével, Danielle-lel (a család Ausztráliában él), szombaton is csiripelt a Twitteren, közölve, hogy már számolja a napokat, amikor végre visszatérhet a családjához, és hozzátette, hogy nem fogja eltűrni a negatív hozzászólásokat. „Még három forgatási nap áll előttem, után megkezdődik a hazaút. Ma reggel blokkoltam néhány embert, gyűlöletterjesztők, az ostobaság és a baromság eltűnt.”

Amint az AccessHollywood.com már korábban beszámolt róla, októberben jelentek meg az első cikkek, hogy a hosszú ideje együtt élő házaspár szakított. A szakítás egyik okaként Russell hihetetlenül zsúfolt forgatási napirendjét nevezték meg – legalábbis a The Sydney Morning Herald szerint ez állt a háttérben – hiszen az Oscar-díjas színész egyetlen év alatt hat filmet forgatott: Man with the Iron Fists, Les Miserables, Broken City, Man of Steel, Noah és Winter's Tale.

Russell és Danielle 22 évvel ezelőtt találkoztak a The Crossing forgatásán, és randevúzni kezdtek, de végül szakítottak. Évekkel később békültek ki, és egy kifejezetten Danielle számára épült kápolnában összeházasodtak 2003-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek