Starity

A One Direction lett az év előadója

2012. december 17. 18:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolta volna, hogy a brit fiúbanda körülbelül két év leforgása alatt ekkora sikereket ér el? Számos elismerés mellett a fiúk most az MTV Artist of the Year 2012 nevezetű díját vehették át, így ők lettek az év előadói.

hirdetés
A One Direction lett az év előadója

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk valami új hírt a britek jelenlegi legnépszerűbb fiúbandája, a One Direction felől, hiszen a srácok vagy zenei, vagy magánéleti dolgaikkal, de mindig felhívják magukra a figyelmet.

Népszerűségüket mi sem bizonyítja jobban, minthogy teltházas koncerteket adnak, lányok milliói vannak oda értük, és most még az MTV zenecsatorna egyik elismerését, az Artist of the Year díját is megkapták.

Az egyik bandatag, Louis Tomlinson szerint remek évük volt, és elmondása szerint ez a díj csak „hab a tortán", amit meg is köszönnek az alábbi videóban.

A listán egyébként Harry Styles barátnője, Taylor Swift foglalja el a második helyet, valamint szerepel rajta Rihanna és Carly Rae Jepsen is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek