Starity

Sztárok Photoshop előtt és után — II. rész

2012. december 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézd meg, milyen elképesztő változásokon esnek át a sztárok a címlapra kerülésük előtt.

hirdetés
Sztárok Photoshop előtt és után — II. rész

Cikksorozatunk első részében már górcső alá vettük a legismertebb hírességeket, akik igencsak megjárták a Photoshoppal. Annak ellenére, hogy sokuk ellenzi a retusálást, a magazinok címlapjára nem kerülhet senki kócos hajjal vagy vörösen virító pattanásokkal. Jessica Alba, Madonna és Kim Kardashian után most következzék újabb hat sztár, akiken nem félmunkát végeztek a grafikusok.

Megan Fox

Noha a világ férfiklánjának fele egyetért azzal, hogy Megan tökéletes testtel rendelkezik, a francia Grazia magazin dolgozói ezzel vitatkoznának. A Transformers sztárjával annyira elégedetlenek voltak, hogy egy teljes tetoválást eltávolítottak a hátáról. A változás már csak azért is szembetűnő, mert összességében a színésznőn semmit sem változtattak mimikájának tompításán kívül.

Kelly Clarkson

Nem elég, hogy az American Idol felfedezettjének alakját mindig kritizálták, a róla készült fotósorozatokon előszeretettel hangsúlyozták, hogy fogynia kellene. Az „alapretusálásnak” hála Kelly akár egy mosószerreklámba is jelentkezhetne, mivel ruhái egyszerűen mintha újak lennének. Amellett, hogy bőre is új színt kapott, fenekéből és combjából is csiszoltak egy darabot.

Kate Winslet

A Titanic sztárja nem volt mindig kirobbanó formában: első filmjei készítésekor még inkább teltkarcsú alkattal rendelkezett. Az évek során azonban igazi szimbólummá vált, testét millióan irigylik, de a GQ magazin jobbnak látta, ha Kate-et elküldik egy gyors combeltávolító műtétre. Jobb lábából és vádlijából egy kisebb darabot kivágtak, valamint melleit is megnövelték. A műtét óta persze jól van.

Britney Spears

A pophercegnő arcán manapság van mit eltakarni, harmincéves korára egy flakonnyi alapozót elhasznál, egy évtizede azonban még nem panaszkodhatott kinézetére, ahogy alkatára sem. Az egész világ az ő cipőjében (és testében) szeretett volna járni, a retusálók viszont örömmel végezték dolgukat: amellett, hogy eltüntették a kikandikáló fehérneműdarabot, Britney-nek sokkal csillogóbb kinézetet varázsoltak. Hátát egyenletessé műtötték, valamint derekából is lecsippentettek egy darabot. Egyedül a kézfeje az, ami kilóg a képből, hasonló, összeaszott, bizarr medálokat lehet találni a bolhapiacon miniben.

Katy Perry

Az első szembetűnő változást a redők eltávolítása a hasról okozza, nem sokat, de egy picit formáltak is rajta, s eltüntették a halovány gyűrődéseket. Melleit egy leheletnyi mérettel megnövelték, valamint eltüntették az ingerült arckifejezést is. A szemfüleseknek még az is feltűnhet, hogy a Rolling Stones címlapján Katy harisnya nélkül pózol, pedig az aztán igazán nem ártott senkinek.

Avril Lavigne

Ahhoz képest, hogy 2010-ben Avril csúnyán megjárta a Maxim címlapján, most ép karokkal megúszta. A Cosmopolitan grafikusai mindössze mitesszereit és apróbb ráncait távolították el, bőrét sokkal ragyogóbbá varázsolták, a képbe bezavaró „babahajat” pedig halványabbá tették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek