Starity

Madonna duettezni akar Adam Lamberttel

2012. december 20. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna kíváncsian nézte végig, hogy teljesít Adam Lambert a felkérése után, és tetszett neki, amit látott.

hirdetés
Madonna duettezni akar Adam Lamberttel

Vasárnap éjszaka lezajlott a VH1 Divas, amelyen olyan celebek vettek részt, mint Miley Cyrus, Jordin Sparks, Demi Lovato, Kelly Clarkson, Melanie Fiona, Ciara, Kelly Rowland és Keri Hilson. A show önmagához képest rendkívül színvonalas és minden eddiginél látványosabb volt, illetve ebben az évben két elhunyt ikon előtt tisztelgett: a diszkókirálynő Donna Summer és az egy és utánozhatatlan Whitney Houston előtt.

Adam Lambert volt az est házigazdája, aki egy David Bowie-nyitódallal kezdett (Let's Dance), majd csatlakozott Kerihez és Kellyhez a Donna Summer-szetthez, és végül a pop királynője felkérését teljesítve előadta a Ray Of Lightot.


Adam így nyitotta az estét

A feldolgozás nem ment zökkenőmentesen, bár az est egészen a végéig tökéletesen alakult. Mikor Adam színpadra lépett és dübörögni kezdett a Ray Of Light alapja, a fülhallgatójában teljesen más dal indult el, amitől ő egészen megijedt, rossz hangszínben kezdett, és hátrapillantgatott, hogy mi folyik itt. 30 másodperc után viszont kiszedte a füléből a fülest, és az ösztöneire hagyatkozva elénekelte a dalt. Madonna, nagyon úgy néz ki, értékelte a profizmust, és teljesen odáig volt Lambert előadásáért.

A pop királynőjének tetszettek Adam nem mindennapi kosztümjei és a show, amit önmagában lenyomott, így az MTV értesülései szerint már keresi Lambertöt, hogy felkérje egy közös duettezésre.

A show az eddigi összes nézettségi rekordját megdöntötte, és rendkívül pozitív kritikát kaptak, főleg Adam vicces, őszinte és profi házigazdaszerepe miatt. Mellette sokan kiemelték Ciara Michael Jackson által inspirált táncát, Kelly Clarkson egyszerű, de nagyszerű éneklését, Demi Lovato fellépését és a Whitney Houston-megemlékezést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek