Starity

Magyarországra látogat Slash

2012. december 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Slash, az egykori Guns N' Roses gitárosa és társai koncertet adnak Budapesten, Myles Kennedy énekkíséretével, akivel már korábban is nagy sikereket tudhattak maguk mögött.

hirdetés
Magyarországra látogat Slash

A mai napig óriási rajongótáborral rendelkező Saul Hudson neve az emberek legnagyobb részének ismerős. A legenda végre hazánkba látogat; legutoljára 1992-ben járt itt, akkor még a Guns N' Rosesszal, ami világhírnevet hozott számára, ám négy évvel később kilépett a bandából, és szólókarrierbe kezdett.

A saját nevét viselő bandájával koncertező Slash február 7-én érkezik ide. Az ikonnak számító gitáros második albuma az Apocalyptic Love nevet kapta, amin az Alter Bridge nevű együttes énekese, Myles Kennedy működött közre, hozzánk szintén ő érkezik Slashsel.

A koncert eredeti helyszíne a Pecsa Music Hall lett volna, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre, 12.900 forintos jegyárakkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek