Starity

Palvin Barbival lóg Justin Bieber

2012. december 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szakítás után igencsak kellemes társaságra lelt a fiatal énekes Palvin Barbara személyében.

hirdetés
Palvin Barbival lóg Justin Bieber

Nagy botrányt okozott Selena és Justin között, amikor Palvin Barbara egy fotót tett közzé Twitter-fiókján keresztül, amelyen a fiatal kanadai énekessel volt látható. Selena hatalmas féltékenységi jelenetet rendezett emiatt, úgy tűnik, nem is hiába, mivel a még meg nem erősített szakításuk után Justint Miamiban kapták lencsevégre a 19 éves modellel.

Noha Barbara állítja, nem ő a szakítás oka, a Life & Style magazin arról tudósított, hogy nem egyszer töltötték együtt a szabadidejüket az utóbbi időben: „Justin és Barbara együtt sétálgattak Miami utcáin, és egyáltalán nem szégyenlősködtek amiatt, mennyire jól érzik magukat.”

Egyesek szerint Bieber mindössze féltékennyé szeretné tenni exbarátnőjét, ezért is vetkőzik újabban minden koncertjén, mellesleg nem titok, hogy Selena nem rajong Barbiért, ez vica-verza működik, mivel a modell egy videóban bevallotta, ő sem pártolja az egykori Disney-sztárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek