Starity

Összeköltözik Antal Timi és Csobot Adél

2012. december 21. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor két legjobb énekesnője, Antal Timi és Csobot Adél határon túlról jöttek, és mivel itthon szeretnének karriert, így Budapestre költöztek, egyelőre közös albérletbe.

hirdetés
Összeköltözik Antal Timi és Csobot Adél
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Nemrég fejeződött be az RTL Klub népszerű tehetségkutatója, az X-Faktor. A rengeteg lány közül végül Antal Tímea és Csobot Adél bizonyult a két legjobb női versenyzőnek, előbbi a dobogó második, utóbbi a harmadik fokára állhatott fel. Timi Bánffyhunyadból érkezett, Adél pedig nagykárolyi énekesnő. Mivel ilyen előkelő szereplés után nem hagyhatják, hogy felejtésbe merüjenek, ezért mindketten felköltöztek Budapestre, mert innen könnyebb karriert építeni, mint a határon túlról.

Viszont a népes városba költözés nem könnyű feladat két tizenéves lánynak. Nem jött velük Romániából senki, aki segítené őket, ezért úgy döntöttek, egy darabig összeköltöznek, és így nemcsak karrier szempontjából tudják egymást segíteni, hanem költözés tekintetében is. Ez a pillanatnyi jelek szerint kb. addig fog tartani, amíg Timi ki nem békül párjával, vagy Adél és szerelme, Istenes Bence között szorosabb nem lesz a viszony.

„Azt beszéltük Timivel, hogy összeköltözünk – magyarázta Adél a Blikknek. – Én hiszek abban, és szerintem Timi is így gondolja, hogy működhetne ez a dolog. Ezt a versenyt együtt kezdtük el, és együtt csináljuk végig. Bízunk abban, hogy sikerülni fog, hogy együtt lakhassunk” – tette hozzá a 18 éves énekesnő, akivel Timi is egyetértett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek