Starity

Zöld utat kapott az Így jártam anyátokkal

2012. december 22. 17:05   |   Szerző: BubuMaci6277

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezárultak a tárgyalások az Így jártam anyátokkal sorsát illetően, melyek a folytatásról, azaz a kilencedik évad berendeléséről szóltak.

hirdetés
Zöld utat kapott az Így jártam anyátokkal

A folytatás azért volt kérdéses, mert a Marshallt alakító Jason Segel a kapott filmszerepei miatt nem hajlott a sorozatban való további szereplésre. Ennek tükrében az alkotók úgy gondolták, hogy hiányos szereposztással nem fogják folytatni a sorozatot, és a nyolcadik évad fináléját úgy alakítják, hogy az akár a befejezés is lehet. Ezt a bejelentést hónapokkal ezelőtt tették, ezzel is táncot járva a sorozat rajongóinak idegein.

A CBS nemrég tette közzé a hírt, miszerint Ted és barátai a kilencedik évadra is visszatérnek a tévé képernyőjére, így 2014 nyaráig még biztosan kérdéses marad az anya kiléte.

Mint azt már a sorozatból is tudni lehet, Ted egy esküvőn, méghozzá barátai, Barney és Robin lagziján fogja megismerni jövendőbelijét. A legutóbbi duplaepizóddal (8. évad 11–12. rész) ismét egy lépéssel közelebb jutottunk a történet végéhez, hisz Barney megkérte Robin kezét. De mint tudjuk, soha semmi nem az, aminek látszik, így korántsem biztos, hogy az esküvő az évad végére várható.

Ezzel szemben a Trilógiák c. részben (7. évad 20. rész) láthattunk egy jövőképet 2015-ből. A három muskétás, Ted, Barney és Marshall együtt nézik meg a Csillagok háborúja-filmeket, ahová Ted egy hölgyvendéget is vitt magával, újszülött kislánya személyében. Tehát egyre közelebb a vég, de még nem ebben a szezonban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek