Starity

Véget ért Namie Amuro turnéja

2012. december 22. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 21-én volt a nyolcadik, azaz az utolsó fellépése a J-Pop királynőjének, Namie Amurónak, amit a Major Dome keretei között rendeztek meg.

hirdetés
Véget ért Namie Amuro turnéja

Már korábban megírtuk, hogy Namie Amuro télen kezdi meg turnéját. 15 év után ez volt az első Dome Tourja az énekesnőnek, és összesen nyolc előadása volt öt városban. Az esemény a Namie Amuro 5 Major Dome TOUR 2012 – 20th Anniversary Best – címet kapta, az első fellépésre november 24-én, míg az utolsóra decembe 21-én került sor.

Körülbelül 340 ezer fős közönség elött lépett fel, és összesen 30 dalt adott elő, melyek közül 25-öt a rajongót választottak ki, majd hozzáadtak plusz öt dalt is. A 35 éves énekesnő mindenképp meg akarta tartani turnéját, mert a 20. évfordulós koncertjét – amit szeptember 16-án tartottak volna szülővárosában, Okinawában – sajnos törölni kellett a tájfun miatt.

Az aranytorkú Namie így nyilatkozott: „Nagyon csodálatos volt a 20. évfordulóm. Továbbra is a legjobbat fogom nyújtani Nektek, szóval támogassatok ezentúl is. Nagyon jól éreztem magam a rajongóimmal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek