Starity

David Tennant megszülte első gyermekét

2012. december 23. 10:10   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David barátaival egy rádióműsorban előadta a születés, vagyis a Nativity sztoriját, vicces köntösben.

hirdetés
David Tennant megszülte első gyermekét

David Tennant minden évben rádiózik decemberben, és meglepi a fanokat egy vicces kis darabbal, amit a rádiós barátaival készítenek, aminek történetét a fanok írják a Twitteren. A limitált karakterszámnak és az ötlet gagyiságának köszönhetően megint egy fájdalmasan vicces produkció készült, ami talán felülmúlja a 2009-es Twittersode, illetve a tavalyi Puncho történetet. Míg a Twittersode-ban David Doktorként érkezik a rádióműsorba, és a műsorvezető haverjával mentik a világot a Simon Cowell által felfedezett X-Faktor csapatoktól és énekesektől, akik be akarják népesíteni a Földet, addig a tavaly előtti epizódban David a népszerű és egyben megbotránkoztató regény, a Lolita főszereplőjének öltözött be, és vicces darabot adtak elő, tavaly mexikói földművest alakított, aki búvárszemüvegben és poncho ruhában ökörködött a szintén fanok által írt gagyi történetben.

David, akinek apja lelkész és nem tartja magát vallásosnak, Szűz Mária szerepét kapta meg. A döntés nem lepett meg egyetlen fant sem, nem is volt kérdéses, hogy ki kapja Mária szerepét. David és rádiós haverjai kitalálták, hogy a születés, vagyis a Nativity történetét adják majd elő, vicces formában, történjen bármi, a fanok által beküldött Twitter-javaslatokat vették alapul. A majdnem félórás élő „színdarab” címe, A születés, hé haver, hol a szamaram? lett a javaslatok alapján. Az alaptörténet adott volt, a mellékszálak és forgatókönyv szövegeit a fanok írták meg, akik idén sem hoztak szégyent magukra, és fájdalmasabb forgatókönyvet hoztak össze, mint eddig bármikor.

Szűz Máriához betoppan egy angyal, aki közli vele, hogy terhes. Mária nagyon megörül, bár nem tudja, hogyan mondja el férjének, Józsefnek, a helyi ácsnak, hogy fiút hord szíve alatt. A férj mérgesen tér haza, hogy a Twitteren már trending topic, és feleségéhez vágja, hogy miért a frissített Facebook státuszából kellett rájönnie erre. A pár útnak indul, és alig talál menedéket. Egy celebnek készülő Gangnam Style-utánzat befogadja őket, és hoteljének egyetlen szobáját adja át nekik, mondván, a többit a Brangelina páros foglalta le. A pár nem bírja elviselni, hogy a nő terhesen szenved az ingyen wifivel ellátott hotelben, ezért útnak indulnának Betlehembe, ám észreveszik, hogy valaki időközben ellopta a szamarukat. Lindsay Lohant okolták a szamár ellopásával, József pedig kérdőre vonta feleségét, hogy kitől van a gyerek, mire ő azt felelte, hogy szűz még, szűznek tekinti magát, ő a modern kor Justin Biebere. Elindulnak hát gyalog, és útjukat számos dolog nehezíti meg. Hallják, hogy Jude Law Hamletként szerepel a szomszéd hotelben, ám Szűz Mária valamiért lepasszolja a lehetőséget, hogy a szülés előtt vagy után megnézze a színdarabot. Szintén megemlítés szinten őrült One Direction-fanok is útjukat állják, aminek következtében megindul a szülés.

Az élő műsorban az újonnan megszületett fiút egy csecsemő játszotta, akinek sírnia kellett volna, de csak akkor kezdett el pityeregni, mikor meglátta a hozzá közelt hajoló színészt, aki a szerep kedvéért hosszú fekete, állítása szerint barna parókát vett fel, és fehér, régies stílusú, ünnepi női ruhát. A csecsemő gondozója egy dinoszauruszjelmezt viselő férfi apoló, akit Ian Wright, egykori focista és rádiós személyiség alakított. A majdnem félórás műsorban a zenét egy kezdő rockcsapat gitárosa szolgáltatta, aki olyan a születés korszakában népszerű zenekaroktól adott elő dalokat, mint az AC/BC, Three Kings of Leon vagy Gods and Roses. A fanok tehát megint kitettek magukért, és nemcsak ezt a gagyi sztorit sikerült megírni, de történetbe illő neveket adtak olyan bandáknak mint az AC/DC, Kings of Leon vagy a Guns'n'Roses.

Az előadás sokak szerint gagyi, de nem is rossz, a média szavakat nem talál a vicces műsorra, azt állítják, hogy a műsor egyetlen sztárja a csecsemő, akinek egy sora sem volt, és jó választásnak ígérkezett Davidnek Mária szerepét adni, mert látszik, hogy hozzászokott már a nem normális nők karaktereinek megformálásához. A sztár röhög a kritikákon és visszajelzésekhez, hanyatló karrierje végének tekinti ezt a videót, és a most munkanélküli színész azt mondja, hogy mostantól legalább felkeresik ZS-kategóriás amerikai filmekbe elmeroggyant drogost vagy transzszexuális nőt alakítani.

Az élőben felvett, vágatlan, hibákkal és röhögéssel teli videókat az Absolute Radio weboldalán lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek