Starity

Megérkezett az Aftershock előzetese

2012. december 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány fesztiválon már bemutatkozott, 2013-ban azonban széles körben is bemutatják az Aftershock című filmet, amelynek egyik főszereplője Osvárt Andrea.

hirdetés
Megérkezett az Aftershock előzetese
Fotó: Dimension Films

Az Aftershock a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált idén szeptemberben, és mivel a közönség nagyon szerette a katasztrófafilmként induló, slasher horrorba torkolló filmet, hamar forgalmazóra talált.

A Dimension Films a bemutató pontos dátumával egyelőre adós, ám az első trailert néhány nappal ezelőtt közzé tették. Bár számos külföldi médium aposztrofálta Selena Gomez új filmjeként az alkotást, az egykori Disney-sztár valójában csak egyetlen jelenetben, egy cameo szerepben jelenik meg. A sztár éppen Chilében adott koncertet, amikor a férfi főszerepet játsszó Eli Roth megkereste, és felkérte egy kis közreműködésre.

„Igazából ez egy nagyon vicces jelenet vele és improvizálok. És aranyos. Hát, úgy értem, a film nem aranyos. Igazából nagyon ijesztő, de a jelenet aranyos volt”- mesélte Selena az MTV stábjának.

Bár Selena csak néhány perc erejéig bukkan fel a filmben, annál nagyobb szerep jut benne a jelenleg is hollywoodi karrierjét építő Osvárt Andreának, akinek ez az első amerikai filmfőszerepe. A gyönyörű színésznő jóval szerencsésebbnek mondhatja magát, mint a szintén amerikai álmot kergető Labancz Lilla, hiszen az ő filmje nemcsak mozikba kerül, de még a film előzetesébe is bekerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek