Starity

Így ünnepelték a sztárok a karácsonyt

2012. december 27. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közösségi portáloknak hála mi is betekintést nyerhettünk a celebek idei karácsonyozásába.

hirdetés
Így ünnepelték a sztárok a karácsonyt

Mivel december 21-e nem hozta el a hírhedt világvégét, minden a megszokott kerékvágásban zajlik tovább, így az idei karácsony is, melyről a sztárok már-már hagyományként a közösségi oldalakon számoltak be. Voltak akik hatalmas banzájt csaptak, de akadtak olyanok is, akik szűk családi és baráti körben töltötték a szeretet ünnepét.

A Kardashian família közismert arról, hogy szeretnek mindent túlbonyolítani és céljuk minden egyes megnyilvánulásukkal a figyelemfelkeltés. Természetesen a karácsony alkalmával sem ülhettek csendben és visszafogottan otthon, ezért hatalmas bulit csaptak, melyen szinte az egész rokonság tiszteletét tette és méregdrága ajándékokkal halmozták el egymást. Kendall és Kylie nem voltak restek és azonnal elárasztották a Twittert Louis Vuitton ajándékcsomagjaik, Céline táskáik, Louboutin cipőik és Kim Kardashian parfümjük képeivel. Ráadásul egy hatalmas mézeskalács házikó is felkerült a mikroblogra, melyen Kim Kardashian és Kanye West neve díszelgett, és azt csiripelik a madarak, hogy a páros készítette.

Kérdés: van olyan ünnep, amit Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale nem együtt ünnepel? Köztudott ugyanis, hogy Halloween idején is együtt tengették idejüket és most karácsony alkalmával is közösen díszítették fel a fát Vanessa barátjával, Austin Butlerrel karöltve. A lányok vicces kedvükbe voltak, a róluk készült kép pedig végül az Instagramon landolt a Mikulás kis segítői címmel. Nessa azonban nem csak legjobb barátnőjével, hanem természetesen családjával is ünnepelt, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy egy másik fotón húgával, Stellával pózol a karácsonyfa előtt.

Justin Bieber nem hazudtolta meg magát, hiszen több mint 31 millió követője számára a lehető legjobb ajándékot eszelte ki, ami nem más, mint egy fotó saját magáról. De nem kell egyből rosszra gondolni, ugyanis a képen a kanadai tinisztár egy fekete izomtrikóban és egy Mikulás sapkában kukucskál ki egy karácsonyfa mögül. „Találkozunk reggel. Haha. Boldog Karácsonyt!” – csiripelte.

Miley Cyrus vőlegényével, Liam Hemsworth-szel, három testvérével Noah-val, Trace-szel, és Braisonnal, nagymamájával, Lorettával, szüleivel, Tish-el és Billy Ray-el, és kutyáival ünnepelt, amiről vagy egy tucat képet ki is posztoltak a közösségi portálokra. Már a karácsony előtti napokban is előszeretettel idézett kedvenc karácsonyi dalából, a Let It Snow-ból, kutyáiról is töltötte fel az aranyosabbnál aranyosabb képeket, sőt egyik ajándékával, egy szexbabával is eldicsekedett. Azonban az ünnepnapon kicsit visszavett és egy leopárdmintás kezeslábasban tengette idejét hol Liam, hol Noah vagy Trace, hol pedig kutyái oldalán pózolva a fényképezőgépnek.

Bella Thorne először családjával töltötte az ünnepeket, majd saját kezével írt üdvözlőlapot rajongóinak, amit lefényképezett és feltöltött blogjára, később pedig újonnan beszerzett Louis Vuitton táskájáról és Tyler nevezetű macskájáról is posztolt képet. Hétfőn, vagyis 24-én pedig sok más fiatal sztárral, köztük kollegájával, Olivia Holttal és még több önkéntessel a Los Angeles-i hajléktalanoknak és rászorulóknak szolgáltak fel vacsorát.

Katy Perry jelenlegi barátjával, John Mayerrel karácsonyozott. Korábban már napvilágot látott, hogy a rocker egy saját maga által tervezett gitárt fog Katy-nek ajándékozni, amin az énekesnő nevének kezdőbetűi és első randevújuk időpontja is helyet kap. Arról azonban, hogy Katy mit adott barátjának nem tudunk, mindenesetre egy képet azért megosztott Johnról, amint az teljes Mikulás jelmezben tündököl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek