Starity

Majdnem anya lett Shakira

2012. december 28. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gerard Piqué vicces kedvében volt, és azt kezdte terjeszteni, hogy szülők lettek Shairával. A hír nem igaz, a kicsire még várni kell egy darabig.

hirdetés
Majdnem anya lett Shakira

A sztárok kedvenc mikroblogján, a Twitteren csiripelte el Gerard Piqué, hogy ő és kedvese, Shakira szülők lettek. December 28-án, hajnali egy óra körül írta ki a spanyol focista a következő üzenetet spanyolul: „Megszületett a fiunk! Nagyon boldogok vagyunk! Köszönet mindenkinek az üzenetekért!”

Hivatalos bejelentés valószínűleg azért nem történt még, mert Piqué éppen vicces kedvében volt, amit a következő, spanyolul írt tweetje is alátámaszt: „Megvan a neve! Inocencio! Boldog Ártatlanok Napját!” – ez utóbbi pedig az Európában és Észak-Amerikában áprilisi tréfaként ismert bolondok napja latin verziója.

Reméljük, hogy Piqué és Shakira ugyanilyen boldogan újságolják majd a nagy hírt, amikor esedékes, és komplikációmentesen zajlik majd le a szülés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek