Starity

Pasija elől bújkál Szecsődi Kari

2012. december 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szecsődi Kari az elmúlt heteket rettegésben töltötte, mivel ígéretesen induló párkapcsolata fenyegetésig és tettlegességig fajult.

hirdetés
Pasija elől bújkál Szecsődi Kari

Mi is beszámoltunk arról, hogy mellműtéte után Szecsődi Karira rátalált a szerelem. Az énekes október végén még boldogan mesélte, hogy közös ismerősök révén találkozott barátjával, akivel hamar egymásba szerettek, és akivel később össze is bútorozott.

Kari boldogsága azonban sajnos nem tartott sokáig. A Bors beszámolója szerint ugyanis az idillinek induló kapcsolat valóságos rémálomba csapott át. Kari párja ugyanis egyre agresszívebb és féltékenyebb lett, előfordult, hogy bezárta az énekest közös otthonukba, ami miatt fellépéseiről is lemaradt, nemrég pedig egy bulin tettlegességig fajult egy vitájuk. Kari kiborult a történtek miatt, a stressztől 10 kilót fogyott és kétszer is mentőt kellett hozzá hívni, mert idegössszeomlása volt.

Kari hosszú vívódás után szakított, ám exe nem hagyta annyiban a dolgot, és továbbra is kereste az énekest. A sztár most a hírek szerint vidékre menekült volt barátja elől és reméli, hogy valahogy megszabadul tőle. A férfi ellen egyébként jelenleg is eljárás folyik csoportos garázdaság és lopás miatt, így elképzelhető, hogy ha letöltendő szabadságvesztésre ítélik, Karinak egy jó darabig nem kell aggódnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek