Starity

Selena Gomez lett Bieber múzsája

2012. december 30. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai tinisztár új albumára írt dalokat hol ex, hol pedig jelenlegi barátnőjéről.

hirdetés
Selena Gomez lett Bieber múzsája

Már hónapok óta Selena Gomez és Justin Bieber se veled, se nélküled kapcsolatától zeng a sajtó, hiszen egyszer arról szólnak a hírek, hogy szakítottak, máskor pedig arról, hogy újra együtt vannak. Jelenleg sem lehet tudni, hogy éppen hányadán állnak, hiszen a legutóbb úgy volt, hogy ismét egymásra találtak, amikor Hollywood legújabb álompárjával, vagyis Taylor Swifttel és Harry Stylesszal látták őket, a karácsonyt azonban külön töltötték és a közösségi portálokon üzengetnek egymásnak – természetesen megnevezés nélkül.

Lehet, hogy Selena hiánya miatt, de éppenséggel a boldogság végett is előfordulhat, hogy a kanadai tinisztár soron következő akusztikus albumán, két új dal is helyet kapott, így a kezdeti 8 helyett jelenleg 10 szerzemény szerepel a korongon. A Belive újragondolt verzióján nem csak a már ismert dalok átdolgozásai szerepelnek, hanem vadonatúj darabok is, melyeket egytől-egyig Bieber írt és múzsája nem volt más, mint volt-jelenlegi barátnője, Selena.

A színész-énekesnő egy közeli ismerőse a következőt nyilatkozta a HollywoodLife-nak: „Justin elmondta Selenának, hogy egy csomó új dalt írt róla és azok mind felkerülnek az albumra. Kétségbeesetten próbálja felkelteni Selena figyelmét, aki szereti őt, de azt akarja, hogy bánjon vele jobban.” – hozzátette még, hogy Justin keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze szerelmét és úgy tűnik, érti a dolgát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek