Starity

Csobot Adél százezreket keres hetente

2013. január 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig ért véget az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsora, az előkelőbb helyezettek már rengeteg munkát kaptak, sokak szerint a verseny végeredménye nem mérvadó. Csobot Adélnak annyi a dolga, hogy pihenni sincs ideje.

hirdetés
Csobot Adél százezreket keres hetente
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Bár a 2012-es X-Faktorban a dobogó legfelső fokára Oláh Gergő állhatott fel, az év női hangja pedig Antal Timi lett, jelenleg talán Csobot Adél keres a legtöbbet. A fiatal nagykárolyi énekesnő sikert sikerre halmoz, egymás után kapja a felkéréseket, rengeteg nyilvános megjelenése van, melyeknek hála heti százezer forintot keres.

„Hihetetlen számomra a felkérések száma – nyilatkozta Adél a Blikknek. – Bíztam benne, hogy annak ellenére, hogy csak harmadik lettem az X-Faktorban, sokan lesznek olyanok, akik kíváncsiak rám, és meg akarnak nézni élőben is. Mégis meglepett, hogy mennyire szeretnek, akárhová megyek, akkora szeretettel fogadnak, hogy az hihetetlen. Annyira beleélem magam, annyira imádom, hogy mindig mást mutatnom magamból, hogy egyáltalán nem érzem azt, hogy elfáradnék.”

Az X-Faktor győztesét, Oláh Gergőt is rengeteg helyre hívják, de körülötte még sincs ekkora a felhajtás, míg Adél naptára hetekkel előre be van táblázva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek