Starity

Összefoglalás 2012: a legmeghökkentőbb események

2013. január 04. 16:04   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyszer éppen nevettünk rajtuk, másszor pedig megbotránkoztatónak tartottuk viselkedésüket. Tekintsük meg együtt, hogy mi történt 2012-ben kedvenc sztárjainkkal.

hirdetés
Összefoglalás 2012: a legmeghökkentőbb események

Ke$ha „akciója”

Kivel mással kezdhetnénk a visszatekintést, mint Ke$hával? 2012 hatodik napján már arról cikkeztek, hogy mosdókagylóba pisilt Lily Allennel egy angliai díjátadón pár évvel ezelőtt – ezt maga a TiK-ToK énekesnője mesélte büszkén az új év elején. A különbség az a két énekesnő között, hogy azóta Lily már édesanyaként éli mindennapjait, míg Ke$ha továbbra sem változik. A pisilés óta szakállat is növesztett.

Justin Bieber mint az új Quasimodo

Bár erről nem tehet az énekes, de mégis nagyon jót nevettünk azon, mikor Justin megmutatta kecses járását a világnak egy strandon.

Rihanna füvezése

A tinik nagy kedvence, Rihanna mostanában nem kifejezetten csak a zenéjéről híres, hanem botrányairól is. Nem elég, hogy még mindig visszamenne az őt megverő férfihoz, Chris Brownhoz, újabban még füvezik is. Ám hiába próbálnánk azt hinni, hogy ez csak egy névtelen személy agyszüleménye, sajnos több kép is megjelent az énekesnőről, amint lazul egy spanglival a szájában.

Harry Styles és a tampon

Nagy-Britannia híres fiúcsapatának tagjait rengeteg ajándékkal lepik el a megszállott rajongók. Hiába a sok kedves gesztus, nem mindegyik jön szívből. A legdurvább az volt, mikor Harryt egy tamponnal dobták arcon koncert közben.

Katy Perry és Russell Brand válása

A sztároknál egy válás általában nem éppen meghitten szokott lezajlani. A szegény énekesnőt, Katyt volt férje durván szidta minden ok nélkül, emellett hamar meg is találta Katy utódját, míg az énekesnő nehezen heverte ki házassága befuccsolását.

Miley Cyrus és a pénisztorta

Az egykori Hannah Montana mára igazi nő lett, ám ezt nem mindig úgy próbálja kimutatni, ahogy kéne. Barátja szülinapján például kecsesen pózolt egy pénisz alakú torta mellett, de egyre meghökkentőbb változásait az is demonstrálja, hogy karácsonyra szexbábut kapott barátaitól.

Cynthia Nixon megvált hajától

Egy színdarab főszerepéért bármit megtennének a sztárok. Így történt ez Cynthia Nixonnal is, mikor egy rákos nőt kellett eljátszania a színpadon. Annyira hitelesen akarta eljátszani szerepét, hogy nem kopaszsapkát húzott, hanem a nullásgéppel eltüntette vöröses fürtjeit.

Christina Aguleira és a barnásvörös cseppek

A sztár az egykori kiváló blues énekesnő, Etta James temetésén vett részt, ahol fel is lépett. Christinát egy ideje támadják pluszkilói miatt is, de ami a temetésen következett, nem felejtik el egyhamar. A nagy meleg hatására combján elkezdtek futni az olvadó barnítóspray cseppjei, amely első ránézésre mindenki számára ijesztő volt, úgy nézett ki ugyanis, mintha menstruációs vér száguldana végig mindkét lábszárán.

Lady Gaga meztelenkedik

Akinek nem megy az, hogy hangjával vonja fel magára a figyelmet, az inkább vetkőzik. Gaga esetében ez nem teljesen igaz, hiszen tehetsége megvan ahhoz, hogy énekesnő legyen, de neki mégis hobbija a magamutogatás és az emberek megbotránkoztatása. A Born This Way Ball turné reklámfotóján mellei egyenesen szembeállnak a kamerával fedetlenül, míg nemiszervét mindössze egy átlátszó nejlon takarja.

Chris Brown újabb kitörése

A rapper éppen Miamiban volt egy szórakozóhelyen Tygával, mikor egy rajongója fényképet akart készíteni a két rapperről. A 24 éves lányt azonban nagy meglepetés érte: Chris lek**vázta, majd kikapta a lány kezéből az iPhone-ját, és elrohant vele. Nem ez volt a rapper egyetlen akciója 2012-ben: a káromkodás mellett magára tetováltatta exbarátnője, Rihanna összevert arcát is.

Zac Efron óvszerrel ment filmpremierre

A fiatal sármos színész szingli, így úgy gondolta, bármikor szüksége lehet egy csomag óvszerre. Éppen pózolt a kameráknak, mikor a zsebét elhagyta egy köteg gumi. A színész gyorsan felkapta őket, és próbálta elrejteni nevetését, majd visszahelyezte őket a nadrágjába.

Christofel és Veronika harca

A magyar celebgyártó Való Világ két gyöngyszeme Veronika és Cristofel. Már a VV-villában is izzott köztük a levegő, de amikor mindketten kiestek, végre összejöttek. Ez mind addig volt szép és jó, amíg Veronika szakítani nem akart Chrisszel, a bedühödött férfi viszont nem bírta elfogadni a lány döntését, így a vitájuk tettlegességig fajult. A hír hónapokig volt beszédtéma az emberek körében.

Madonna bimbója

Az énekesnő ötven felett is remek formában van. Törökországi koncertjén például a Human Nature című dala éneklése közben kedve támadt egy kis mellbimbó-mutogatáshoz, így 55 ezer török láthatta élőben Madonna bimbóját.


Alessandra Ambrosio rózsaszín kutyusa

A sztárok szeretnek kiegészítőket hordani minden ruhadarabjukhoz, ám a modell most kiskutyáját használta annak. Az alapjáraton fehér bundájú kutyust lilára és rózsaszínre festette. A modellnek meg is gyűlt a baja a PETA állatvédő szervezettel.

Nicki Minaj megfenyegette zsűritársát

Az American Idol zsűrijében ott ült egyszerre Nicki Minaj és Mariah Carey is. A két előadó amúgy sem volt jó viszonyban, de miután nem értettek egyet egy jelentkezővel kapcsolatban, szabályosan kiabálni kezdtek egymással. Nicki üvöltve káromkodott, Mariah szintén odaválaszolgatott a rappernek. Arra a napra fel is függesztették a meghallgatást.

Ezek mind töredékei annak, amelyek 2012-ben a legcikibb és legmeglepőbb történések voltak, de biztosak lehetünk benne, hogy az idei évünk is nevetésben (vagy éppen szégyenkezésben) gazdag lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek