Starity

Szilveszter éjjel mutatta be új dalát Bonnie Tyler

2013. január 01. 20:08   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie Tylernek meglehetősen mozgalmasra sikeredett a 2012-es év utolsó hónapja: ellátogatott Romániába, ahol a bukaresti Kongresszusi központot töltötte meg önálló estjével, majd a román X-Faktorban is fellépett két dal erejéig, ezután Londonban turnézott, 31-én pedig Berlinben lépett fel és dalpremiert tartott éjfél előtt nem sokkal.

hirdetés
Szilveszter éjjel mutatta be új dalát Bonnie Tyler

A német ZDF televízió hatalmas szilveszteri koncerttel búcsúztatta a 2012-es évet Berlinben, a Brandenburgi Kapunál, a közel 100 ezres tömeg pedig a hideg ellenére pillanatok alatt ellepte a kapu előtt felállított színpad környékét. Az ismert német előadókon kívül világsztárok is felléptek, mint például a Pet Shop Boys, az Eurovízió győztes Loreen és Bonnie Tyler is.

A brit énekenő éjjel 22:27 perckor lépett a közönség elé és rögtön az egyik legnagyobb slágerével nyitott. A Holding Out for a Hero dal azonban meglepő módon nem félplayback előadás volt, Bonnie ugyanis már a dal elején elkezdett élőben énekelni és folytatta is volna, ám mégis az eredeti, 1984-es verzióban csendült fel a dal. Az énekesnő így kénytelen volt eltátogni, bár többször ráénekelt az eredeti verzióra, kissé furcsának hatott, hogy a 61 éves énekesnő úgy énekel mint közel 30 évvel ezelőtt. A második dalra a ZDF kiküszöbölte a hibát és a Total Eclipse of the Heart című slágernek már csak az instrumentális részét játszották be, amire Bonnie már valóban élőben énekelt. A harmadik dalt pedig most először énekelte el nagyközönség előtt és bejelentette, hogy a februárban megjelenő új albumáról, a Rocks and Honey-ról énekli az All I Ever Wanted című dalt. A közönség természetesen óriási ovációval köszönte meg a minikoncertet.

A szilveszteri Wilkommen 2013 koncertet a ZDF televízió élőben közvetítette, így több 10 millió ember hallhatta élőben, először Bonnie új slágerét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek