Starity

Újabb bestseller került megfilmesítésre

2013. január 04. 12:12   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte ismert és kedvelt Kerstin Gier sikertrilógiájából immáron film is készül, amelynek forgatási munkálatai már a végéhez közelednek, így idén várható a mozipremier!

hirdetés
Újabb bestseller került megfilmesítésre

Rengeteg sikeres írónő vált még híresebbé úgy, hogy könyvüket megfilmesítették. Így volt ezzel Kerstin Gier is, egy német írónő, akinek a könyve hetekig vezette a bestseller listákat, több mint egymillió példány kelt el belőle, sőt, a Rubinvörös, Zafírkék és Smaragdzöld-trilógia köteteit 27 nyelvre fordították már le, többek között magyarra és angolra.

2013 tavaszán kerül valószínűleg a német mozikba a trilógia első része, Rubinrot, azaz Rubinvörös címen, Maria Ehrich és Jannis Niewöhner főszereplésével. A film munkálatai már 2012. február 12-én megkezdődtek, és a mai napig gőzerővel folynak különböző forgatási helyszíneken, mind Németországban és Londonban.

A rajongók legnagyobb sajnálatára olyan színészek jutottak át a castingon, akik cseppet sem hasonlítanak a könyvbeli karakterleírásokra. Az alaptörténet szerint Gwendolyn Shepperd (Maria Ehrich) rájön, hogy különleges: tud utazni az időben. Segítségére lesz majd a vele majdnem egyidős, kemény kiképzést kapott, megfontolt, néhol beképzelt Gideon de Villers, akit a szintén német színész, Jannis Nierwöhner fog alakítani. Feltűnik még Charlotte Mondtrose szerepében Laura Berlin is, aki Gwen unokatestvérét, illetve riválisát fogja alakítani. Gwendolyn rengeteg kalandot él át az időutazások során, érdekes emberekkel találkozik, és végül neki is rá kell jönnie, senki sem az, akinek látszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek