Starity

Justin Biebert drogozáson kapták

2013. január 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre többet vetkőzik a koncertjein, megütött egy lesifotóst, egy másik meg is halt miatta. Azt nyilatkozta, sajnálja, mégsem látszik rajta. Vodkával köszöntötte az újévet. Justin Bieber körül csak a botrány forgott az elmúlt félévben. Most még messzebbre ment: drogozáson kapták egy ismeretlen lánnyal, miközben (elvileg) újra együtt van Selena Gomezzel.

hirdetés
Justin Biebert drogozáson kapták

A kanadai tinisztár, Justin Bieber január másodikán látogatott el a Newport Beach Hotelbe, ahol egy hatalmas parti keretében bulizott barátaival. A fotókon tisztán lehet látni, hogy Bieber remekül érzi magát – eddig nem is lenne semmi baj, de rajtakapták, amint marihuánát szív egy lánnyal, akinek a neve nem Selena Gomez.

A TMZ információi szerint Justinon egy kicsit sem látszott, hogy sajnálta volna a halott lesifotóst, és ez igen csak ellentmondásos azzal, amit a médiának nyilatkozott.

A bulin Bieber barátja, Lil Twist és az ő bátyja is jelen volt, sőt ők ketten készítették el a füves cigiket is, Justin pedig boldogan szívta el egymás után a jointokat. Ami végképp betette a rajongóknál a kaput, hogy imádottjuk egy ismeretlen lány társaságában füstölgött, ráadásul a forrás szerint a szőke lány a tinisztárral töltötte az egész éjszakát Bieber hotelszobájában. Ezek szerint Jelena drámájának még koránt sincs vége, hiszen legutóbb arról szóltak a hírek, hogy újra együtt vannak, és az énekes a lányt választotta múzsájának, tettei azonban nem erről árulkodnak.

Az eset után rengeteg rajongó gondolja úgy, hogy Justin túl zűrös a volt Disney-sztárhoz, és már tényleg jobb lenne nekik külön. Az biztos, hogy Justin nem lett a szülők kedvence, és rengeteg rajongója csalódott benne.


Justin marihuánát szív egy barátjával, majd egy lánnyal, akivel az egész éjszakát együtt töltötte. Fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek