Starity

Maricely González átadta koronáját

2013. január 09. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 8-án lezajlott a 2013-as Miss Wolrd Panama verseny, mely végén a tavalyi győztes, Maricely González átadta címét. Az idei szépség-királynő Virginia Hernández lett.

hirdetés
Maricely González átadta koronáját

Az idei évben külön verseny keretein belül osztják ki Panamában a Miss World és a Miss Universe Panama címeket. Január 8-án került sor a Miss World Panama szépségverseny megrendezésére, a Panamavárosban lévő Atlapa Convention Centerben. A versenyen tíz lány közül választották ki a királynőt.

A gálát a lányok bemutatásával nyitották meg, akiknek később fel kellett vonulniuk füldőruhában és estélyiben is. Ez után a zsűri pontjait összesítették, így került ki az öt döntős lány. Érdekesség, hogy a zsűriben két ex-Miss Panama: Anyolí Ábrego, a 2010-es, valamint Sorangel Matos a 2007-es győztes.

A legszebb öt lány újabb pontozáson esett át, majd kialakult a végleges sorrend. Az ötödik helyezett Caroline Garzón lett, a negyedik Rocío Lezcano, a harmadik helyet Nabil González tudhatta magáénak, a második helyen Andrea Quintero végzett, a győztes pedig a 22 éves Virginia Hernández lett. A fiatal modell fejére Maricely González tette a koronát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek