Starity

Csobot Adél cáfolja a pletykákat

2013. január 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adél felháborodott a Blikk legutóbbi cikkje miatt, amely szerint az X-Faktor adásai alatt három férfival is randizgatott a fiatal tehetség.

hirdetés
Csobot Adél cáfolja a pletykákat
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A napokban megjelent hírek Csobot Adélról és az állítólagos férfiügyeiről magát az énekesnőt is meglepték. Adél tagadja, hogy valaha is találkozott volna személyesen Curtisszel, akivel legutóbb hozta hírbe a média.

Adél a félreértések elkerülése végett a Fókusz kamerái elé állt. Felháborítónak tartja, hogy a magazin lehozta ezt a cikket róla, az esetről így nyilatkozott a műsorban: „Csak ámulva nézek és csodálkozom, hogy mi ez az egész! Azt merik megírni, hogy én egyszerre több fiúval együtt lettem volna. Ez számomra felháborító! Én ezt már túlzásnak tartom, hiszen ez nem igaz.”

Adél a titokzatos barátnője létezését is tagadta, hiszen sosem hallott még V. Katalinról. Az állítólagos barát azt állította, hogy Adéllal évek óta ismerik egymást, de igazából csak augusztusban lettek jóban. Állítása szerint maga az énekesnő beszélt neki a Cutisszel való találkozgatásairól.

„Fogalmam sincs, hogy ki az a V. Katalin, és fogalmam sincs, hogy miről beszél akkor, amikor azokat a mondatokat mondja, hogy évek óta ismer engem, de augusztusban lettünk nagyon jóban, mert tényleg nem ismerem őt” – tette hozzá Adél, aki azon gondolkodik, hogy az ügyet jogi útra tereli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek