Starity

Jövő nyáron érkezik a Jurassic Park 4

2013. január 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így neveld a sárkányod, a Transformers, a Hobbit, az X-Men, A csodálatos Pókember és a Majmok bolygója folytatásai mellett jövő nyáron a Jurassic Park negyedik része is a mozikba kerül.

hirdetés
Jövő nyáron érkezik a Jurassic Park 4

A Universal pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy a Jurassic Park negyedik része 2014. június 13-án érkezik először az amerikai mozikba. Ezúttal a produkciót nem Steven Spielberg rendezi, de ő lesz Frank Marshall-lal együtt a producer.

A Universalnak tehát még meg kell találnia a tökéletes személyt a dinoszauruszos film rendezői székébe, amit egyébként 3D-ben terveznek készíteni. A stúdió és Spielberg az eredeti filmet már átkonvertálta 3D-be, és április 5-én kerül újra a mozikba. A trilógia közel kétmilliárdos bevételt hozott világszerte, ebből az első film kaszált 914 milliót.

A Jurassic Park negyedik része nem biztos, hogy rekordot fog dönteni a nyáron, mivel egy héttel az Így neveld a sárkányod és két héttel a Transformers következő részének premiere előtt kerül a mozikba. A harmadik Hobbit- és X-Men-filmet júliusban kezdik vetíteni, míg az Andrew Garfield-féle Pókember és a Majmok bolygója májusban debütál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek