Starity

Íme, a People’s Choice Awards legszebb és legrosszabb ruhái!

2013. január 13. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég, január kilencedikén zajlott le a People’s Choice Awards díjátadó gála, ahol a sztárvilág színe-java tiszteletét tette, és ahol a díjak mellett a hírességek ruhája legalább akkora hangsúlyt kapott.

hirdetés
Íme, a People’s Choice Awards legszebb és legrosszabb ruhái!

2013. január 9-én lezajlott az év egyik első díjátadója a sok közül, a People’s Choice Awards, ahol egyaránt jutalmazták a film-, a zene- és a sorozatvilág előadóit. A gála egyik legfontosabb eleme most is a vörös szőnyeges bevonulás volt, ahol kedvenceink ragyoghattak – de van, aki ismét rosszul választott. Ezeket az összeállításokat mutatjuk most be nektek, kezdve a legszebb ruhások listájával.

A mindig angyali Taylor Swift most is az ártatlan megjelenést választotta, hiszen türkizkék fülbevalójával ebben hófehér Ralph Lauren-estélyiben igazán elragadóan fest.

Az est egyik legnagyobb nyertese kétségkívül Jennifer Lawrence volt, aki nem is egy trófeával térhetett haza, emellett a vörös szőnyegen is remekül festett, ez a flitteres Valentino-ruha hozzáillő cipővel igazán jól állt neki.

A Glee sztárja, Lea Michele is gazdagodott egy díjjal az este folyamán, emellett a fotósok tetszését is elnyerte, hiszen imádták fotózni Lea vidám, pink Elie Saab-minijét, de persze a hatalmas mosoly itt is sokat segített.

Julianne Hough is igazán kitett magáért a díjátadón, ebben a kékes árnyalatú Tony Ward-ruhában csak úgy tündöklött, az összeállítás remekül kiemelte a színész-énekesnő szemszínét.

A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell is elragadóan festett ebben a narancssárga  Giorgio Armani-ruhában, amihez Jimmy Choo-cipőt és Chanel-retikült választott.

A The Big Bang Theoryból ismert Kaley Couco is kitett magáért, a 27 éves színésznőnek remekül áll ez a babarózsaszín Christian Siriano-koktélruha.

Naomi Watts összeállításában sem lehetne találni semmi kivetnivalót, a színésznőnek nagyon jól áll ez az arany-fekete Alexander McQueen-költemény a hozzáilló szegecses kistáskával.

A férfiszekciót erősítve a Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder is tiszteletét tette a jeles eseményen, és bár semmi különleges nem volt az öltözetében – egy egyszerű öltöny-összeállításban érkezett – mégis remekül nézett ki, a hölgyrajongókat ismét elvarázsolta.

Demi Moore és Bruce Willis lánya, Rumer Willis is részt vett a gálán, ő is elragadóan festett ebben a fekete-ezüst flitteres Stacey Bendet-kreációban.

A The Wanted-es srácok laza eleganciára vették a figurát, hiszen szinte mind ing-zakó-farmer kombinációban ünnepelték meg a Kedvenc áttörő együttesnek járó díjat.

A mindig gyönyörű német modell, Heidi Klum ismét elvarázsolt mindenkit, ebben a különös szabású Julien McDonald-ruhában igazán dögösen festett.

A legszebb ruhák után most következzen egy rövidebb összeállítás a kevésbé jól kinéző darabok közül.

Nem tudjuk, miért pont ezt az érdekes Peter Pilotto-ruhát választotta Emma Watson, mindenesetre mi nem teljesen értünk egyet azzal, hogy ez volt a legjobb döntés, hiszen nem igazán adja vissza Emma ragyogását és báját.

Katy Perry most igazán mellélőtt ezzel a Valentino-darabbal, hiszen az énekesnő remek kisugárzását eléggé elnyomja ez a fekete virágos, nagymamás ruha.

A Grace klinika csillagának, Ellen Pompeónak ruhájával nem lenne különösebb baj, hiszen igazán előkelő ez a Lanvin-alkotás, azonban valahogy mégsem passzol a színésznőhöz, kicsit mintha nagy lenne rá, és azt a hatást kelti, mintha csak „rádobták" volna.

A celeblány, Paris Hilton is tiszteletét tette a rendezvényen, és a tőle megszokott ragyogás helyett a mostani ruhája inkább gyerekesre sikerült, hiszen ezekkel a nagy masnikkal és különféle mintákkal a ruha nem kelt előkelő benyomást. De legalább a cipője valamint a körme színe passzol egymáshoz.

A Kínos sztárja, Ashley Rickards sem döntött jól, amikor ezt a Aidan Mattox-estélyit választotta, ugyanis a színésznő hófehér bőrén nem mutat jól a világos, pezsgőszínű anyag, semleges hatást kelt.

A Castle-ből ismert  Molly C. Quinn fekete-fehér csipkeruhájával semmi gond nem lenne, de ezt a borzalmas fekete nejlonharisnyát igazán hanyagolhatta volna, teljesen elrontja az összhatást.

A színésznő Olivia Munn ruháját is nehéz mire vélni, sem a méret, sem a szabás, sem a minta nem passzol bele a képbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek