Starity

Júliusban érkezik a brit hercegi pár első gyermeke

2013. január 14. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A királyi palota ma bejelentette: Katalin hercegné júliusra várja első gyermekét, aki egyben Erzsébet királynő harmadik dédunokája lesz.

hirdetés
Júliusban érkezik a brit hercegi pár első gyermeke

December elején érkezett a bejelentés magától a brit királyi palotától, miszerint Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg első gyermeküket várják, aminek akkor nem csak a királyi család örült, hanem a világ szinte minden pontjáról érkeztek gratulációk a házaspárnak.

Kate állapotáért sokáig aggódott mindenki, mivel a hercegné sorozatos rosszullétekkel küzdött, kórházi kezelésre is szorult, állítólag egy hyperemesis gravidarum nevű tünetegyüttes állt a betegsége hátterében. Azonban már jobban van, ennek örömére ma a palota egy közleményben elárulta, hogy mikorra várható a trónörökös.

„Ő királyi fenségei, Cambridge hercege és hercegnéje örömmel erősitik meg a hírt, miszerint első gyermeküket várják, kinek születése 2013 júliusára várható. Örömmel jelentem be továbbá, hogy a hercegné állapota a közelmúltban lezajlott kórházi látogatások óta folyamatosan javul, miután a múlt hónapban kezelésekre szorult" – állt a hivatalos közleményben.

A születendő baba nemét egyenlőre nem hajlandó elárulni a hercegi pár, azonban azt híresztelik, hogy Katalin már biztosan nem ikrekkel várandós.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek