Starity

Hugh Jackmant támadják Golden Globe-beszéde miatt

2013. január 15. 13:01   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A járványügyisek állítják, Hugh hülyeségeket beszélt arról, hogy az influenza elleni védőoltás felesleges.

hirdetés
Hugh Jackmant támadják Golden Globe-beszéde miatt

Amerikai járványügyi emberek felháborítónak tartják, hogy a színész köszönőbeszédében arra utalt, hogy az influenza elleni védőoltás teljesen felesleges.

Hugh boldogan vette át a neki járó trófeát a Golden Globe-díj-átadón, majd meg is köszönte, és elnézést kért, mert meg van fázva. A színész mosolyogva jelentette ki, hogy az influenzia elleni vakcina felesleges – állítják amerikai járványügyi szakemberek, akik szervezetük holnapján már közzétették ezzel kapcsolatos véleményüket, és a közösségi oldalak segítségével terjesztik a maguk igéjét, miszerint Hugh hülyeséget beszélt, és elfogadhatatlan Jackman hozzáállása a dolgokhoz.

„Reméljük, Hugh nem gondolta komolyan, amit mondott, mert évente több millió ember lesz influenzás, éves adatok szerint több mint kétszázezer ember kerül kórházba emiatt, a betegség szövődményeiben elhalálozott emberek száma pedig 3000 és 49000 között van. Az influenzaszezonban első és egyben legfontosabb lépés az, hogy minden évszakban mindenki megkapja a vakcinát.”

A színészt felkeresték ügynökén keresztül is, aki nem volt hajlandó nyilatkozni kliense nevében, válaszra sem méltatta a történteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek