Starity

Megan Fox nem akarja Lindsay Lohanként végezni

2013. január 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nyíltan elítélte a botrányhősnőt: legutóbbi interjújában arról beszélt, nem akar olyanná válni, mint ő.

hirdetés
Megan Fox nem akarja Lindsay Lohanként végezni

Nem hibáztathatjuk Megan Foxot legutóbbi kijelentése miatt, mikor azt állította, nem akar Lindsay Lohan nyomdokaiba lépni, hiszen a színész-énekesnő rengeteg olyan dolgot tett, amivel elérte, hogy ráaggassák a botrányhősnő jelzőt.

A vasárnapi Golden Globe-gála egyik legszexibb anyukája nyíltan beszélt érzéseiről az Esquire magazinnak: bevallotta, szeretné magát távol tartani a szexszimbólummá és az olyanná válástól, mint amilyen Lindsay.

A téma akkor vetődött fel, amikor a riporter arról faggatta, miért döntött úgy, hogy eltávolítja a Marilyn Monroe-s tetoválását: „Utánaolvastam egy kissé, és rájöttem, az élete rendkívül bonyolult volt. Ez olyan, mint amikor elképzelsz magadnak egy jövőképet... nem szeretnék ennyire negatívvá válni. Marilyn amolyan Lindsay-féle. Megbízhatatlan, kiszámíthatatlan színésznő. Előtte állt az egész világ, és elfecsérelte. Nem vagyok érdekelt abban, hogy a nyomdokaikba lépjek.”

Lohan valóban leégette a hidakat maga mögött, és jelenleg az üres vodkás üvegeken és kifizetetlen számlákon kívül mást nem tud felmutatni, így érthető, miért nem akar senki inspiráló személyként gondolni rá. Megan azonban Monroe helyett újabb hírességet talált, akire hasonlítani szeretne, az Oscar-jelölt Ava Gardner személyében.

Megan Fox az Esquire-nek adott teljes interjúja a magazin februári számában lesz olvasható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek