Starity

Shakira gömbölyödő pocakkal pózol

2013. január 17. 07:07   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő és focista párja, Gerard Piqué az elmúlt napokban hozta nyilvánosságra a meseszép fotót, melyen kis családjuk látható.

hirdetés
Shakira gömbölyödő pocakkal pózol

A múltkoriban Piqué azzal a hírrel állt elő a Twitteren, hogy megszületett a kisfiuk, ám pár órával a bejegyzés után jót nevetett az egészen, hiszen csak a spanyol bolondok napja alkalmából írta ki. Vicc ide vagy oda, most nyilvánosságra került egy gyönyörű porté a párról, amin Shakira pocakja már igencsak gömbölyödik.

A csípőrázás mestere csupán egy bikinifelsőben és egy szoknyában állt a kamera elé, s barátja, Piqué is ledobta a felsőjét egy fotó erejéig.

A sztároknál gyakori, hogy az utolsó hetekben félmeztelen vagy meztelen képeket készíttetnek, amin megörökíthetik hatalmas pocakjukat. Britney Spearsszel és Demi Moore-ral ellentétben azonban a 35 éves énekesnő nem egy újságcímlapon tündököl, csupán a Twitterre posztolta a fotót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek