Starity

A legnagyobb Photoshop-bakik — I. rész

2013. január 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatjuk a valaha volt legnagyobb bakikat, amelyek magazinokban szerepeltek.

hirdetés
A legnagyobb Photoshop-bakik — I. rész

Tavaly már bemutattuk cikksorozatunk első és második részében, mire képesek a grafikusok, ha nagyon el szeretnék tüntetni a képre nem illő hegeket, mitesszereket, test- és bőrhibákat, most azonban azt is láthatjátok, mi sül ki abból, ha figyelmük túlságosan is elterelődik. Képesek egy teljes combot, bal kezet eltüntetni, vagy akár egy harmadik kart odaoperálni a kép csücskére.

Behati Prinsloo – Juicy Couture-reklámfotó

Amikor először megláttuk a namíbiai modell, Behati Prinsloo fotóját, melyet a Juicy Couture őszi farmerkollekciójához készítettek, először egy hiányzó kar vagy lecsippentett derék keresésébe kezdtünk, de a modell ép felső végtagokkal rendelkezik. Bal lábát és néhány lábujját azonban lenyesték, így került ez a promóciós fotó a magazinok hasábjaira.

Kylie Minogue ELLE

A magazin mindig a tökéletességre törekszik, ám Kylie Minogue-os címlapjuk néhány kérdést vet fel bennünk: az énekesnő bal lábfejét vagy teljesen eltávolították, vagy csak tökéletesen elbújt jobb combja mögött. Ismerve a grafikusokat, ezt felszámolhatjuk bakiként is.

J.C. Penney-promó

Az 1902-ben alakított cég főként ruházattal, ékszerekkel és cipőkkel foglalkozik, de törődhetne egy kicsit jobban a magazinokban publikált promóciós képek megszerkesztésével is. Nem tudjuk, kinek a hibája, de a fotón szereplő modellnek szó szerint leesett az álla!

Amy Winehouse

A London Lite magazin szerkesztői figyelmetlenek voltak, amikor az énekesnőről cikkeztek, választhattak volna más képet is Amyről ahelyett, hogy leamputálnak egy egész embert a cikkhez csatolt fotóról.

Brad Pitt, Angelina Jolie

Egy német magazinban a szerkesztők kissé elszámolták magukat, ami a gyerekeket illeti. Nem róhatjuk fel számukra, hiszen a Jolie–Pitt családban igencsak megszaporodtak a lurkók, de a róluk szóló cikkben egy klónt készítettek Zaharáról.

Ismeretlen magazin

Megszoktuk már, hogy a grafikusok olykor túlzásokba esnek, amikor valami nem tetszik nekik, de egy ismeretlen magazin öltözködési cikkében a gyönyörű modell teljes jobb combját kiretusálták, ráadásul szegény lány megmaradt lábából is kiharaptak egy darabot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek