Starity

Sztárok Photoshop előtt és után — III. rész

2013. január 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézd meg, milyen elképesztő változásokon esnek át a sztárok, mielőtt címlapra kerülnének!

hirdetés
Sztárok Photoshop előtt és után — III. rész

Előző cikkeinkben már bemutattuk többek között Jessica Alba, Keira Knightley, Madonna, Eva Mendes, Avril Lavigne és Megan Fox átváltozását, a sorozat harmadik részében kilenc hírességet veszünk szemügyre, akik megszépítése túlságosan is figyelemfelkeltőre sikerült.

Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala sztárját nyíltan kritizálták, amiért nem szupermodelleket megszégyenítő alakkal büszkélkedik, és nem is szeretne változtatni ezen. A színésznő szeretné, ha rajongói úgy tekintenének rá, mint igazi, alakjára büszke hús-vér nőre, de ezt elég nehezen közvetíti feléjük, mivel a magazinok hasábjaira már megcsonkítva kerül: az alábbi képen mindenből, amiből tudtak, lefaragtak – arcából, fel- és alkarjából, hasából és csípőjéből is lenyestek, valamint combjai mérete is majdnem a felére redukálódott.


Rachel Weisz

A Bourne-hagyaték sztárja mindenkit lenyűgöz elképesztő szépségével, csak a grafikusokat nem. Amellett, hogy kicsit egyengették a bútor formáját, és eltüntették az archibákat, valamivel vékonyabbá tették Rachel felkarját, és látványosan formába tették a lábait.


Matthew Macfadyen

A Büszkeség és balítélet sztárján végezték a legtisztességesebb retusálást: csak azt tüntették el, amit kellett: homlokcsontját egyenletesebbé varázsolták, a bőrhibákat és pattanásokat kezelték, valamint nyaralásra küldték Matthew ráncait is.


Tyra Banks

Az amerikai szupermodell, aki többek közt VS-angyal is volt már, arcát alaposan átszabták: amellett, hogy a szemébe lógó hajszálaktól megszabadították, óriási karikáit is eltüntették, nem is beszélve a szemszín változtatásáról.


Bethenny Frankel

Bethenny rengeteg kampány részese volt már, a PETA egyik leghíresebb állatmentő projektjében is részt vett Eva Mendesszel karöltve, mely az I'd rather go naked elnevezést kapta. (Bunda? Inkább vetkőzöm.) A grafikusok ügyes, ám szembetűnő munkát végeztek: eltüntették fehérneműjét, amit viselt a fotózás alatt, és karját tökéletesen elforgatták, hogy illeszkedjen kikandikáló mellére.


Tina Fey

A színésznő arca alig okozott gondot, hiszen 42 évesen is gyönyörű. Ennek ellenére halványították nevetőráncait, bőrét világosabbá tették, és a szem alatti ráncoktól megfosztották.


Britney Spears

Az énekesnő nem a legjobb formáját hozta a fotózáskor, így okozott némi munkát a grafikusok számára. Az eredmény lenyűgöző az eredeti képhez képest: állán és orrán is módosítottak, apróbb pattanásait és bőrhibáit eltüntették, és megfáradt szemeibe csillogást varázsoltak.


Eva Longoria

A Született feleségek sztárja bebizonyította, hogy smink nélkül is gyönyörű, de ez sajnos egy magazinfotózáshoz kevés. Amellett, hogy világosítottak a bőrszínén, és eltüntették archibáit, csípőjén látható formálást végeztek, új hajszínt kapott, és felkarját is retusálták.


Kourtney Kardashian

A realitysztár csemetéje világra hozatala után pózolt az OK! magazin fotósainak, akik a képeket eljuttatták a szerkesztőkhöz: a baba és Kourtney is teljesen új ruhát kapott, élettel teli arca valahogy túlságosan is bebarnult, és a hasa felét is teljesen levágták.


Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek