Starity

Cam Gigandet gőzerővel dolgozik

2013. január 20. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nők bálványa rengeteget melózik, amelynek meg is van az eredménye, ám emellett családját sem hanyagolja el.

hirdetés
Cam Gigandet gőzerővel dolgozik

Cam Gigandet az Ifjúsági Magazin interjújábanban beszélt magánéletéről és filmjeiről, melyből kiderült többek közt az is, hogy tudatosan választja mindig a pszichopata szerepét. Elmondása szerint a rosszfiú eljátszása sokkal nagyon szabadságot ad, mint egy jó karakter alakítása. Hisz egy pozitív hősnek sokkal több szabályt kell betartania, ami neki nem menne. Egyszerűbb, ha elengedheti a fantáziáját, és belevihet egy csomó kreativítást, mert nincsenek határok. Gyakorlatilag azt csinál, amit akar.

A dögös apuka elmondta, hogy minden szerepére büszke. Bár pár éve, ha visszatekint egy-egy játékra, lehet, hogy már máshogy csinálna valamit, de pont ez a lényeg, hogy sosem állt meg, mindig megy előre, folyamatosan tanul.

A színészettel együtt jár különböző eseményeken való megjelenés, amihez természetesen hozzátartozik a vörös szőnyeg. A többség kedveli ezt a megnyilvánulást, de Cam, ha lehet, inkább kerüli a sikítozó tömegeket. De nem csak premiereken kell tartania a lányok támadásától: a Túszjászma rendezője elmondta, hogy rengeteg rajongói levelet kaptak, melyben érdekesebbnél érdekesebb üzeneteket írtak a fiatal apukának, aki csak így kommentálta a dolgot: „Ilyen levelek mindig akadnak. De hát mit lehet tenni? Sajnos ellenállhatatlan vagyok.” Amióta apuka lett, azóta jobban megválogatja a szerepeit, hogy elkerülje a rajongók ilyen jellegű támadását.

Cam Gigandet nem tartozik azok közé, akiknek a média bele tudna mászni a magánéletébe. Annyit azonban elmondott, hogy a család körében csak egy átlagos apuka. Számára ők az elsők, és mindig ügyel arra, hogy elég időt töltsenek együtt. Ha egy forgatás miatt el kell utazni, a gyerekek meglátogatják, vagy a forgatás teljes ideje alatt vele maradtak. „Biztos nehezebb lesz, ha a gyerekek már iskolába járnak, de majd magunkkal hozzuk az egész sulit.”

A filmek melyek idén bemutatásra kerülnek a színésztől: Making Change, Free Ride, Red Sky, Johnson, One Square, Plush, de további produkciókban is számítanak rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek