Starity

Katie Holmes párkapcsolati tanácsadóhoz jár

2013. január 22. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie a válás óta úgy érzi, gyökerestül meg kell változtatnia szerelmi életét, ezért tanácsadóhoz fordult segítségért.

hirdetés
Katie Holmes párkapcsolati tanácsadóhoz jár

Íratlan szabály az, hogy a gyönyörű, sikeres és gazdag hírességek nehezen boldogulnak párkapcsolataikkal. Katie-t 13 éves színészi pályafutása alatt beszavazták az évszázad legszebb színésznői közé.

Alig fél éve, hogy Katie Holmes (34) és Tom Cruise (50) végleg búcsút mondtak egymásnak. Katie a válás óta a válással és pályafutásával járó gondok mellett még az egyedülálló anyák egyik legnagyobb gondjával is küzd: olyan párt kell találnia magának, aki a kis Surival is képes jó viszonyban lenni.

Ha hihetünk a forrásnak, Katie változtat szerelmi életén: „A szülinapja után, december végén Katie elhatározta, hogy új irányt ad szerelmi életének” – ha minden igaz, a színésznő párkapcsolati tanácsadóhoz jár, aki flörtölési és randitanácsokat ad neki, írja a brit Grazia magazin.

Az értesülések szerint Katie már többször konzultált a „randidoktorral” telefonon és személyesen is. Ezáltal a színésznő megtanulhatja, hogy közeledjen mások felé, hogyan flörtöljön és hogyan kezdeményezzen randit eredményesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek