Starity

Megszületett Shakira gyermeke

2013. január 23. 00:12   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett a régen várt nap, az énekesnő a mai napon életet adott első kisfiának. A baba születése január 20-ára volt datálva.

hirdetés
Megszületett Shakira gyermeke

A spanyol focista az Instagramon tette közzé a hírt: „Az első fiunk csütörtökön megszületik”, a Twitteren pedig valóságos világtrend hódított, mindenki szurkolt a sztárpárnak, és már most imádják a „Waka Baby”-t.

A pár arról álmodott, hogy február 2-án fog megszületni a gyermekük, hiszen mindketten akkor ünneplik a születésnapjukat, de a baba türelmetlen volt, és már január 22-én, este 9.36 perckor napvilágot látott. Az énekesnő és a baba egészségi állapota is remek, a büszke szülők pedig a Milan nevet adták a csöppségnek.

A pár a múlt héten egy fotósorozattal állt elő annak érdekében, hogy meghívják rajongóikat egy speciális keresztelőre, melynek célja, hogy adományokat gyűjtsenek az UNICEF részére. A 35 éves énekesnő korábban már nyilatkozott arról, hogy jótékonykodásra fogják nevelni a gyermeküket, és úgy tűnik, hogy ezt már idejében el is kezdik. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek